VÁŽENÍ PŘÁTELÉ DOMASLAVI,

od 29. 5. časného rána ANEBO od 28. 5. večera vás opět rádi přivítáme na domaslavské faře, kde se bude konat KOSICÍ DOMASLAV 2021.

OČ JDE?

O příjemný pobyt v okouzlujícím okolí kostela sv. Jakuba Většího a spolkové zahrady. Půjčíme vám kosu nebo hrábě a vy nám pomůžete pokosit a pohrabat farní zahradu. ALE NEMUSÍTE! Můžete jen přijet a pobýt s námi.

A PROČPA?

Protože s námi  bude také kosec Martin, který vám poví mnoho o způsobech kosení, kosách, kosištích, a kosy i kosiště vám také ukáže. A taky babku!

RATOLESTI vítány!

ZPRÁVY Z KUCHYNĚ

Pro účastníky bude připraven oběd a večeře. Za víkendový pobyt Vás proto poprosíme o příspěvek 300 Kč, za sobotní účast pak 150 Kč na osobu.

A JAK S TOU EPIDEMIÍ:

Prosíme každého, aby přistoupil k účasti k testování sebe sama a vůbec dle svého uvážení a odpovědnosti. Akce se bude konat venku, přespání pak dle domluvy na faře, či zahradě. Rozestupy při sečení budou zajištěny kosami, při hrabání pak pomocí hrábí.  

PROSÍM VÁS O POTVRZENÍ ÚČASTI NEJPOZDĚJI DO ČTVRTKA 27.5. TO EMAILEM NA ADRESU PBOHAC@WINDOWSLIVE.COM NEBO MNĚ NAPIŠTE NA FB.