Přátelé, kamarádi, friends (english below)

Letošní rok je převrácený naruby, ale přináší to i nečekané možnosti. nám se díky tomu povede opět po čase uspořádat pořádný přípravný víkend před Treffen!

Od pondělí do pátku
Od rána do večera
Od lopaty k motyce
Od rybníka po kostel

V poklidném rytmu budeme zvelebovat kostel sv. Jakuba v Domaslavi a faru k němu náležející. Čas bude na ranní i večerní rozjímání, procházky po okolí, koupání v rybníce a snad i návštěvy zajímavých hostů.

Zájemci se prosím hlaste na fara@domaslav.cz co nejdříve, ať podle toho můžeme ladit program. Pro ty z vás, kteří se zapojíte do zvelebování je vše zdarma, pro ty, co se přidají v dovolenkovém módu, za 150 Kč na den.

Celý workcamp vrcholí sobotním Treffen a končí v neděli. Přijeďte ale na jakoukoliv část.

Ahoj v Domaslavi!


This year is really special, but on the other side, there is a lot of new opportunities. For us it means, that we can, after many years, organize a summer workcamp again!

We are going to work mainly in the St. Jacob’s church in Domaslav, in the garden around and in the priests house next to it. There will be a lot of time also for some trips around Domaslav (i. e. to visit lost villages) or meet some interesting local people.

Are you interested? Just let us know on fara@domaslav.cz (please as early as you know it, to be able to plan this event. Its for free for the people they are going to help us, or 150 Kč (or 6 €) a day for people spending the time with us in a vacation mode.

The Workcamp will be part of the Treffen (a meeting with the Germans born here in Domaslav, but who knows, how many will arrive this year) and finishes on Sunday. But it’s possible to join the Workcamp for any few days.

See you in Domaslav!